Hjem> Produkter> Vann Hammer Absorber> Vannhammerabsorberventil med flens
Vannhammerabsorberventil med flens
Vannhammerabsorberventil med flens
Vannhammerabsorberventil med flens

Vannhammerabsorberventil med flens

Get Latest Price
Betalings type:L/C,T/T,D/P
Incoterm:FOB,CIF
Transport:Ocean,Land,Air
Havn:Shanghai,Kaohsiung
Produktegenskaper

Modell nr.DN125

MerkeA1best

Emballasje og levering
Selge enheter : Set/Sets
nedlasting :
produktbeskrivelse

Produktet vårt er designet for å absorbere sjokkbølgen som oppstår når vannstrømmen plutselig blir stoppet, og forhindrer de høye og irriterende bangende lydene som kan forstyrre din fred og ro. Ikke bare eliminerer det støyen, men den beskytter også rørene og apparater mot skade forårsaket av de gjentatte trykkbølgene.

Enkelt å installere og vedlikeholde, vår vannhammerabsorber er en kostnadseffektiv løsning som vil spare deg for penger på lang sikt ved å forhindre kostbare reparasjoner og utskiftninger. Det er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og levetid, noe som gjør det til en klok investering for enhver huseier eller bedriftseier.


En separasjonskollisjonspute som ligner på en membran er installert i trykkhuset til vannhammerabsorbereren. Den inerte gassen (nitrogenet) ved trykket fra P0 suser inn i kollisjonsputen gjennom inntaksventilen til kollisjonsputen utvides og fyller hele det indre rommet til vannhammerabsorberen med volum V0. Når sirkulasjonstrykket P1 er større enn det forhåndsinnstilte trykket P0 for gassen, åpnes den hydrauliske ventilen i bunnen, og kollisjonsputen komprimeres til V1 på grunn av det ytre sirkulasjonstrykket. Hvis trykket på væsken øker til P2, synker volumet på gassen til V2, og trykket stiger deretter, og balanserer dermed væskens tresse. Det vil si at kollisjonsputen inne i vannhammerabsorberen har blitt komprimert, og volumendringen er ΔV = V1 -V2. Energien den lagrer kan brukes der vi trenger den.

selskapsoversikt
A1-Best er en av de profesjonelle ventilprodusentene i Kina og Taiwan i over 20 år, en verdensomspennende ventilløsningsproduksjon med full rekkevidde og spesifikasjoner for forskjellige ventiler: kuleventil, portventil, klodeventil, sjekk ventil (NRV) sommerfuglventil, Smidd stålventil etc.
A1-Best har kjempet for å utføre mest kostnadseffektive, enkle ytelser og lange siste livsprodukter for det globale markedet.
For tiden okkuperer A1-beste 100 000 m2 med 15 workshops dekker 3000 ~ 4000m2 av hver. Den lokaliserer i høyteknologisk industriell sone i Kunshan Jiangsu-provinsen. Produkter oppfyller bransjestandarder i henhold til ANSI 16.10/ANSI 16.11/IS/BS/DIN/JIS.Materiale for konstruksjon er valgt basert på trykk/temperaturgrenser og korrosjonsmotstand eller kundens krav. Dette vil være som ASME/ANSI 16.34 Standard. Testing utføres i henhold til API/BS/DIN -standard.
Firmabilder
Produksjonssertifisering
Hjem> Produkter> Vann Hammer Absorber> Vannhammerabsorberventil med flens
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende